Om Madservice  

Madservice Viborgs kerneopgave er at tilbyde god og ernæringsrigtig mad til vores borgere. Samtidigt skal vores måltider inspirere til omsorg og fællesskab. Vi arbejder målrettet for at gøre en positiv forskel for borgeres sundhed og helbred. 

På vores arbejdsplads får du mulighed for at bruge din passion for madlavning til at skabe ernæringsrige og sunde måltider af høj, kulinarisk kvalitet. Vi stræber efter at opfylde borgernes individuelle forventninger og behov, så de får gode og ernæringsrigtige mad- og måltidsoplevelser hver dag. Vi lægger vægt på kundetilfredshed og borgerinddragelse. 

Vi bespiser en bred vifte af borgere på plejecentre, caféer, dagcentre, rehabiliteringscenter og hjemmeboende. Derudover tilbyder vi også forplejning til ansatte, der deltager i møder og arrangementer. 

I alt bespiser vi omkring 1.200 mennesker dagligt, fordelt på 16 køkkener. Vores personale består af mange forskellige faggrupper med kostfaglige uddannelser. 

Om os som kolleger 

Hos Madservice Viborg får du mulighed for at indgå i et dedikeret og dynamisk fællesskab, hvor samarbejde og arbejdsglæde er i fokus. 

Vores motto er “det finder vi ud af” og “Vi gør, hvad vi siger”. 

Alle medarbejdere hos Madservice Viborg er ansvarlige for at: 

  • bidrage til et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel 
  • fremme det tværfaglige samarbejde  
  • løse kerneopgaverne professionelt 

Vi stræber efter konstant udvikling og optimering af vores opgaveløsninger og efterlever Viborg Kommunes MED-aftale. Den kan du læse mere om her på viborg.dk.   

Om os som ledere

Vores ledelsesmål inkluderer at etablere rammer og retning, skabe gode arbejdspladser samt at være synlige og nærværende i vores ledelse. Vi fungerer som rollemodeller for Viborg Kommunes værdier: Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed og Mod. 

Det siger de ansatte

Ernæringsassistent Lene Bitsch:

- Jeg elsker mit arbejde! Vi har frihed under ansvar, og vi får lov at være kreative. Det betyder, at vi må udfolde, os alt det vi vil, indenfor rammerne. Og der er plads til udfoldelse. Jeg sætter også stor pris på, at vi arbejder med at reducere madspild, og at vi i det hele taget går op i bæredygtighed og økonomi. Derudover har jeg de bedste kolleger. 

 

Ernæringsassistent Berit Jensen:

- Arbejdet er meget varieret. I serveringskøkkenerne kan vi selv sætte vores præg på maden, og vi kan vise vores faglighed på pålægsfadene, smørrebrødet, salater og kager. Vi laver også mad til kursusforplejning, spisegruppen og andre gæster i huset. Det er dejligt, at vi selv kan selv tilrettelægge vores arbejdsdag. Og så nyder jeg, at vi har gode relationer til både borgere og beboere samt ikke mindst til de gode kolleger. Her er altid plads til vi kan lave lidt sjov og grine sammen. 

Ledige stillinger

Er der aktuelle ledige stillinger, vil der bliver linket til stillingsopslag her.

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger. Du kan sende den til ely@viborg.dk

Kontaktperson

Ellen Lyngsø

Leder

Tlf: 87 87 67 70