Kvalitet

Hjerte for mad
Den fornemmeste opgave for os i Madservice Viborg er at lave velsmagende og ernæringsrigtig mad til dig.

Vi bruger velvalgte råvarer og tilbereder maden, så smagen er i top, og vitaminer og mineraler bevares bedst muligt.

Menuerne indeholder både traditionel dansk mad og retter fra andre lande.

Der skal være forskel på hverdag og fest. Derfor tilbyder vi mad, der følger de danske højtider.

Menuen fornyes året rundt
Menuerne tilberedes af sæsonens råvarer. Vores menuplaner giver masser af valgmuligheder til alle måltider.

Til middag kan der eksempelvis vælges mellem 14 hovedretter og 14 biretter (desserter, supper mv.)

Vi tilbyder mange forskellige kostformer og diæter, og dette kan du læse mere om under Din ernæring.

Mål for madens kvalitet
Viborg kommune ser maden og måltidet som en integreret del af det samlede tilbud i Sundhed og Omsorg.

Visionen er, at borgerne får en god og sund mad i omgivelser, der giver lyst til at spise, så borgernes sundhedstilstand og evne til at være selvhjulpne øges.

Hygiejne og egenkontrol
Madservice har programmer for egenkontrol i alle køkkener og caféer.

Således beskrives hele processen fra råvarerne modtages, maden tilberedes, pakkes og serveres, til oprydning, rengøring og vedligehold af køkkener og madbiler, samt personlig hygiejne.

Du kan læse vores tilsynsrapporter for hele Madservice Viborg på Fødevarestyrelsens hjemmeside. 

Sidst opdateret: 09.11.2018